Direktlänk till inlägg 19 oktober 2009

Skräcken för det man inte vet något om.

Av A.H. - 19 oktober 2009 08:49

Nu har snorungarna på yttersta högerkanten varit ute och vädrat sin skräck igen. Deras ledare Åkesson har i en debattartikel vädrat sina fördomar.

Jag kan förstå en viss restriktivitet mot kultur och politik som grundar sig på religiösa idéer, men det får väl vara en viss måtta på dumheterna.

I mitten av 90-talet gav Naser Khader, med stöd från Nordiska Ministerrådet, ut boken "Familjeliv och levnadsmönster bland mellanösterns muslimer".

Boken är ingen skönmålning av den muslimska kulturen eller deras värderingar, men den förklarar en hel del.

Naser Khader menar, att känner man till hur andra kulturer fungerar, så uppfattas de inte som lika farliga.

Boken vänder sig till såväl muslimer som kristna och judar. Vi har ju gemensamt ursprung och en gemensam "sagoskatt".

Även om boken inte är ny, ger den en hel del förklaringar till vad som händer med våra muslimska invandrare och flyktingar.

Läsning föreslås!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se