Direktlänk till inlägg 24 september 2011

Paradiset

Av A.H. - 24 september 2011 19:23

Vilken fantastisk lördag i den här delen av landet.

Lagom varmt och en skön höstsol.

Jag tog en promenad på fm (doktorn har föreskrivit minst en timmes rask promenad per dag) och passade på att plocka svamp till lunchen.

På em promenad likaså, men då tog jag med termos med kaffe. Det är fantastikt praktiskt med sådana där byxor som har fickor på utsidan av benen (cargo?). Man får plats med en liten termos, en flaska med saft och en burk med småkakor.

Så satte jag mig vid ån och beundrade bäverkollonins senaste arbeten.

Två nya dammanläggningar var konstruerade. Några rejäla aspar (diameter mer än 50 cm på en meters höjd) hade de också fällt för att få tag på de läckra kvistarna längst upp. Småasparna intill hade de inte brytt sig om. Skall det fällas så skall det göras rejält.

Jag undrar fortfarande om inte Vår Herre var rejält bakfull när han skapade bävern. Det verkar var samma praktmiss i skapelsen som människan är.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se