Direktlänk till inlägg 18 januari 2012

Ännu en "silverrygg"

Av A.H. - 18 januari 2012 18:36

Ännu en av socialdemokratins gamla gaggiga silverryggar har försökt visa sin makt och kunnande.

Åsbrink, fd finansminister numer rådgivare hos Goldman Sachs, har börjat skrika om att vi måste vara med i eurosamarbetet.

Euron som har visat sig så bra för BIGGPISS-länderna

Varken han eller den andra silverryggen tycks ha fattat att det där med budgetdiciplin inte räddade Sverige förra gången då det rörde till sig på finansmarknaden och i världskonjunkturen.

Att svensk ekonomi klarade sig så bra var just att vi hade en flytande växelkurs.

Att pyssla med neddragningar som Åsbrink och Persson förespråkade gjorde det bara sämre.

Man ökar inte folks köpkraft och sätter fart på affärerna genom att ge folk mindre att handla för. Det fattar även ett förskolebarn, men inte silverryggarna som sålt sig till närigheten.

Hela tanken med Euron är ett feltänk.

Det är ett riktigt projekt om man vill skapa stora klassklyftor och social oro.

Med tanke på silverryggarnas verksamhet i dag förstår jag att det är deras mål.

Men är det ett mål för folk som bryr sig om sina medmänniskor?

Knappast!

 
ANNONS
 
Joanne

Joanne

19 januari 2012 09:29

helt rätt har du. Hittar det inte heller nu när jag testat att klicka mig in där.
Har mailat Blogg.se och frågat vad problemet består i och bett dem lösa det. Så problemet borde åtgärdas.
Annars får jag väl byta blogg igen... Suck..
De har börjat krångla lite väl mycket sista tiden känner jag.

http://visanimittliv.blogg.se

 
Joanne

Joanne

19 januari 2012 23:20

Klart du inte är tekniskt inkompetent!
Lägenheten är faktiskt riktigt billig 6000 i månaden får vi ge. Så det blir faktiskt mindre än det vi gemensamt lägger på hyra idag när vi har varsitt boende. Flera tusen billigare.
Dock förlorar ju jag mitt bostadsbidrag så det blir ju tight iaf. Men inte värre än att det ska gå. Räknat på det hela otaliga gånger. Skulder är definitivt en av mina stora rädslor och Mikael är likadan tack o lov!!

http://visanimittliv.blogg.se

A.H.

19 januari 2012 23:27

Låter bra med hyran och misstron mot skulder.
Fortsätt att undvika skulder.
Du får så det räcker med CSN antar jag.
Tur att man inte är ung längre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se