Direktlänk till inlägg 10 april 2013

Så har det hänt igen! Jag blir så f...

Av A.H. - 10 april 2013 09:52

Läste just en artikel i Aftonbladet. Jag blir så arg så jag nog får hjärnblödning på kuppen.

En hovrätt har frikänt ett yngel som våldtagit en ung tjej. Tjejen(14 år) var tydligen inte tillräckligt full utan ville gå med på att bli både använd som behållare för killen säd och misshandlad. Tydligen tror juristerna att det är mysigt för en fjortonåring med att bli penetrerad på golvet inklämd mellan ett tvättställ och en toastol av två killar.

Tingsrätten fällde båda killarna för våldtäkt. Antar att såväl jäntans skador som hennes ålder vägde tungt i bedömningen. En av ynglingarna hade den goda smaken och förståndet att inte överklaga domen. Men den andre sn...


Har inte juristerna i hovrätterna något förstånd mellan öronen?

Vad har de för människosyn egentligen?

Jag blir så ...


Artikeln fanns på: aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/kerstinweigl/article16571781.ab


Den lilla lilla respekt för lagvrängare som jag eventuellt hade är totalt bortblåst.

Man får vara tacksam för att det finns vanliga nämndemän i tingsrätterna. En del av dem verkar förståndiga.

Dock inte alla, om man tittar på fallet med 17-åringen som hade fosterpappans sperma i slidan, men enligt tingsrätten möjligen kan ha fört dit den själv. Alltså frikändes fosterpappan.  Eh...

Men frågan är om man inte borde avskaffa lagmännen i hovrätterna.

Åtminstone göra någon form av test rörande intelligens och människosyn.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bea

10 april 2013 23:17

Usch... ja, det här var ingen trevlig läsning!!!
Man har ju hört talas om diverse ursäkter till våldtäkt och blir lika förbannad varenda gång.
För utmande klädsel, för berusad... USCH!!! :/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se