Direktlänk till inlägg 26 maj 2014

EU-valet

Av A.H. - 26 maj 2014 08:16

Ett deprimerande valresultat tycker jag.

Men svenska folket verkar vilja ha det så och då får jag acceptera det.

Men lite tänker jag gnälla i alla fall ,eftersom jag tycker att det verkar vara en framgång för mörkrets makter.


Att Miljöpartiet fick ett mandat till var väl bra, även om jag tycker att den gröna gruppen i EU-parlamentet företräder en hel del skumma saker.

PiratPartiet, som visserligen tillhörde den Gröna gruppen, förlorade sina båda mandat och det tycker jag verkligen var riktigt illa.

De har på ett förtjänstfullt sätt jobbat för att vi skall slippa Storebrorssamhället.

Jag antar att kontrollkåta politiker på justitiedepartementet och inom polis och militär firar.

Folkpartiet förlorade bara ett mandat vilket var för lite enligt min mening.

Tyvärr blev Centerpartiet och Krisdemokraterna också kvar. Helt onödigt. De har inte gjort någon nytta där nere och kommer väl bara att fortsätta att slicka överhetens och näringslivets händer.

Att Moderaterna bara förlorade ett mandat får vi väl stå ut med, men det hade varit skönt om förlusten hade varit större.

Vad man skall säga om Fi vet jag inte.

Fru Schymans flumgruppering borde ha fått plats och utrymme hos Vänsterpartiet. Visst är kvinnofrågorna oerhört viktiga, men att splittra vänstern, som Fi faktiskt gör, är en smula onödigt.

Det skall bli spännade att se vilka grupper som röstade på Fi. Kvinnor till största delen ja, men hur fördelar det sig på utbildning, bostadsort osv. Är det en massa unga välutbildade människor från storstadsområden eller har småorterna på landsbygden och lågutbildade och/eller arbetslösa haft något att hämta där?

Och det lika spännade är, att se hur det här valet påverkar valrörelsen till september.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se