Direktlänk till inlägg 21 februari 2015

Blasfemi, dvs hädelse?

Av A.H. - 21 februari 2015 16:47

Jag antar att jag gör mig skyldig till hädelse om jag hävdar att en hel del av bråket i Sverige och annorstädes handlar om huruvida den enes låtsaskompis är coolare än den andras.

Den där cool-faktorn är så viktig att man sänder de egna barnen till särskilda dagis, skolor och ferieläger dit bara barn av den egna rätta religiösa/kulturella flocken har tillträde.

Man kräver också att ungarna skall bevakas av tungt beväpnad polis så att de som har en annan låtsaskompis inte skall komma och påverka de hjärntvättade barnen.

Är det inte dags att vi åtminstone i Sverige förbjuder sådana där låtsaskompisar för vuxna. Eller åtminstone klart visar att det här med låtsaskompisar hör till det som skall behandlas av psykolog. Att ha en låtsaskompis är alltså bara för Alfons och hans kompis Morgan. Möjligen.

Gängen kring de olika låtsaskompisarna tvingas då sända sina barn till vanliga dagis och skolor där barn från olika hem får träffa varandra och lära sig bry sig om alla, inte bara de som har som föräldrar med muslimsk, mosaiisk respektive kristen hjärntvätt. Och, ve och fasa, kanske träffa barn vars föräldrar är ateister eller inte bryr sig alls om religion.


Jo då, jag inser också att religionen kan vara ett stöd för en del människor på den här resan från ett ingenting till ett ingenting. Det kan vara liksom en krycka för en handikappad som inte kan gå utan sådant stöd.


Men varför i hela friden skall vi tvinga ner barnen i en andlig och intelektuell rullstol?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se