Direktlänk till inlägg 24 februari 2015

Jan Guillou

Av A.H. - 24 februari 2015 09:40

Det finns en skribent som jag har lite svårt för, nämligen Jan Guillou.

Anledningarna är flera:

Han känns mer egotrippad än jag och det känns lite jobbigt med konkurens

Han skriver så mycket bättre, så mycket mer genomtänkt och klokt

Han får mig att känna mig så korkad och flummig i mitt sätt att tänka

Som vanligt kom han med en krönika i Aftonbladet som fick mig att inse hur svårt jag har att formulera mig och hur elegant han väcker debatt genom att peka på "skumma" saker i samhället.

Det som just nu retat gallfeber på en del journalister och en del andra i landets befolkning är följande krönika:


http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/janguillou/article20356005.ab


Men karln har ju rätt!

Jag antar att han måste sitta och småfnittra och säga VAD VAR DET JAG SA när han läser om reaktionerna i pressen.


Nej då!

Jag är inte antisemit och inte islamofob.

Tycker bara så illa om bråket om vems låtsaskompis som är coolast och om att respektive låtsaskompis har givit "de sina" rätten att bestämma över andra människors liv och helvete

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se