Direktlänk till inlägg 3 mars 2015

Jordskott mm

Av A.H. - 3 mars 2015 11:57

Jag såg del tre av "Jordskott" i går.

En ruskig historia, som gjord för att få dålig nattsömn.

Fortsätter den så här törs jag nog inte fara ned till tätorten.

Jag som trodde att "Silverhöjd" var en idyllisk stad.

Men ganska intressant är det att känna igen inspelningsplatserna.

Men fantasin far nog iväg med gubbfan nästa gång han åker ned för att handla.

Uschinamej!


Mer glädjande är det att läsa i tidningarna att politikerna börjar inse att den där idén om att det alltid skall vara ett två-procentigt överskott i statsbudgeten kanske mest är fråga om "religiöst" tyckande. För vad än finansministrarna säger så har det ju varit dåligt med efterlevnaden de sista åren. Ekonomiska drömmar och verkligheten brukar sällan stämma överens.


Så fortsätter vi att exportera vapen i massor till diktaturer av olika slag.

Arbetstillfällen och företagsvinster är tydligen viktigare än en smula moral.

Miljön skall vi glömma så länge betonghäckarna styr.

 
ANNONS
 
skogsnuvan

skogsnuvan

3 mars 2015 21:27

En del av serien är inspelad alldeles här jag bor. Det är från Indalsälven och från Döda fallet och platser runt omkring. Jag gillar serien och den är lite härligt kuslig. Jag som bor ensam i skogen skulle kanske bli lite otrön (mörkrädd) men jag hoppas jag klarar av det för jag kan inte låta bli att titta.

http://skogsnuvan.bloggagratis.se

A.H.

4 mars 2015 12:00

Vad kul att höra. Jag kände inte igen naturbilderna. De var inte Sala-området.
Stadsbilderna, gruvgången och möjligen skroten var nog från vårt område.
Annars en rolig ordlek med Silverhöjd. Salberget som är gamla namnet på Sala med sin silvergruva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se