Direktlänk till inlägg 24 maj 2015

Jag skäms över mig

Av A.H. - 24 maj 2015 10:55

Gubbfan satt och tittade på dumburken i går kväll.
På melodifestivalen!
Jo, jag skäms över det!!!!!


I alla fall vann ett av de, enligt min mening, sämre bidragen..
En svensk med namnet Måns någonting ylade fram något om en hero eller vad det nu var.

Det enda som var något positivt med det bidraget var streck-gubbarna.
Italien, Frankrike, Slovenien, Ryssland, Rumänien m fl hade skyhögt bättre bidrag.

Artister som kunde sjunga och schlagerliknande melodier även om det inte är någon melodi som har fastnat.

Texterna kunde man egentligen inte uppfatta någonstans annat än enstaka ord eller fraser hos de flesta.


Det värsta är att nu skall vi ha ett sådant jippo i Sverige nästa år.
De pengarna kunde användas på bättre TV-program i Sverige i stället.
Nu tar de väl de slantarna från UR eller Kunskapskanalen.
Det gäller att fördumma svenska folket så att de inte börjar tänka själva.


 
ANNONS
 
margus

margus

1 juni 2015 23:05

Jag tänkte att "om Måns vinner så beror det på streckgubbarna". De var så fräcka att man smälte. Sen gick väl låten an att lyssna på också. Men det är en rent förfärlig tävling alltihop.
Säg som det är... att du tittade på Mellot för att få se just streckgubbarna :-) Det gjorde jag.

http://margus.bloggplatsen.se

A.H.

2 juni 2015 17:58

Nej, jag visste inte något om några streckgubbar.
Jag satt bara och glodde på TV, eftersom inte min fru var hemma och jag inte kom mig för att göra något vettigt. Hon var med nere i den grekiska ö-världen med min dotter och dotterdotter och hade det säkert bättre.
Men efter att ha hört eländet så satt jag och hoppades att det svenska bidraget skulle komma på en plats där det hörde hemma, alltså bland de sista, även om det fanns flera bidrag i samma bottenklass.
Inte särskilt storsvenskt alltså.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av A.H. - 4 juni 2017 17:47

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:26

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Av A.H. - 4 juni 2017 17:14

Jag har inte internetförbindelse längre. Telia stängde ner telestationen för ett halvår sedan. Eftersom jag bor i mobilskugga blev det lite problematiskt med bloggningen. Att det här inlägget blir till beror på att mina snälla barn lånade mig en ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Följ bloggen

Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Blogkeen
Följ Gubbfans Grumliga Grubblerier med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se